Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Зроби помпову ракету 4M Disney Базз Лайтер (00-06215)

Нет в наличии
Артикул: 00-06215
204 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Набір Зроби помпову ракету Базз Лайтер Disney 4M дозволяє легко зібрати просту модель ракетної установки для запуску мікроракети на відстань до 6 м. Комплект підійде дітям 5-7 років для знайомства з наукою і технікою в ігровій формі. Особливо сподобається любителям мультфільму Історія іграшок. У комплекті тематичні наклейки з Базз Лайтером.
Дотримуйтеся простих кроків в інструкції на звороті упаковки, щоб зібрати і привести в дію модель. Коли все готово, з силою натисніть на помпу. Спостерігайте як ракета злітає у повітря. Пам'ятайте про техніку безпеки і веселіться від душі!
Принцип роботи цієї іграшкової установки має наукове пояснення. Коли ви з силою натискаєте на помпу, повітря всередині неї різко стискається й спрямовується в трубку, зробивши там тиск повітря вище. Високий тиск повітря в трубці тисне на внутрішню частину ракети і виштовхує її вперед.
При складанні розвивальної іграшки діти отримують нові знання про деякі принципи фізики та спостерігають їх у дії. Набір для власноручного складання пристроїв серії Disney розвиває допитливість, мислення, уяву, спостережливість. Простий комплект знайомить дітей із наукою в розважальній і наочній формі, викликає інтерес до вивчення наук, може закласти основу вибору професії.
У комплекті
Три ракети, помпова установка з 3 частин, підставка для помпи, трубка, утримувач трубки, тематичні наклейки. Батарейки не потрібні.
Наверх