Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ
Характеристики
Маса нетто / брутто, кг  29,5/31,5
Датчик низького рівня масла в двигуні  Є
Габарити упаковки, мм  500х450х510
Робочий об'єм двигуна, куб. см  389
Тип хвостовика вала  шпонковий з центральним внутрішнім різьбленням

Двигун газ/бензин Кентавр ДВЗ-390БГ

Нет в наличии
Артикул: 000125544
11 400 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис двигуна газ/бензин Кентавр ДВЗ-390БГ

Двигун внутрішнього згоряння Кентавр ДВЗ-390БГ – потужний модульний універсальний бензиновий одноциліндровий чотиритактний повітряного охолодження двигун загального призначення.

Двигун внутрішнього згоряння Кентавр ДВЗ-390БГ потужністю 13,0 к.с. і робочим об’ємом 389 куб.см, може використовуватися в складі міні-електростанцій, у сільськогосподарській техніці: мотоблоках, мотокультиваторах, косарках, самохідних шасі, іригаційних та зрошувальних системах, у будівельному обладнанні: віброплитах, ударних трамбівках, бетономішалках, компресорах, насосах і помпах. Що примітно, кріплення двигуна – універсальне.

Фіксація шківа або зубчастого колеса на вихідній частині вала двигуна Кентавр ДВЗ-390БГ для передачі крутного моменту на різні допоміжні агрегати, системи та вузли здійснюється за допомогою шпонкового з’єднання.

Завдяки карбюратору з газовим редуктором для живлення двигуна можна використовувати 3 види палива: бензин, зріджений і магістральний газ. Номінальна витрата палива за такої умови складає: при роботі двигуна на бензині – 385 г/кВт*год, при роботі на зрідженому газі – 435 г/кВт*год, при роботі на природному газі – 0,55 м3/кВт*год.

Для запуску бензинового двигуна використовується ручний стартер. Щоб уникнути пошкодження двигуна, у разі відсутності масла в картері або недостатній його кількості, передбачена аварійна система. У такий спосіб, за низького рівня масла в картері, система захисту зупинить його роботу, запобігаючи поломці. Для полегшення доступу з різних боків картера двигуна передбачені дві горловини для заливання масла з пробками-щупами.

Завдяки компактним габаритним розмірам і невеликій вазі двигун Кентавр ДВЗ-390БГ можна використовувати як силовий агрегат транспортних засобів, зокрема і водного транспорту: човнів, катерів і невеликих яхт.

Наверх