Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ
Характеристики
Маса нетто / брутто, кг  9,5/10,0
Потужність, к.с.  3,6
Система запуску  ручний стартер
Паливо  Суміш бензину з маслом для двотактних двигунів 40:1

Мотопомпа бензинова Кентавр ВБМ-4052

В наличии
Артикул: 000066921
4 500 грн
5 000 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис мотопомпи бензинової Кентавр ВБМ-4052

Бензинова мотопомпа Кентавр ВБМ-4052 являє собою переносний механічний пристрій, призначений для перекачування чистої та слабозабрудненої води з частинками діаметром до 3 мм. Ця бюджетна і практична модель допоможе розв’язати питання з водопостачання, поливу земельних ділянок середньої площі, зрошення, забору води з невеликих колодязів, водойм, басейнів, наповнення місткостей.

Складається виріб з одноциліндрового двотактного двигуна внутрішнього згоряння і відцентрового водяного насоса, закріпленого через амортизаційні подушки на стійкій металевій рамі. Самовсмоктувальний насос із чавунною крильчаткою здатний перекачувати воду з глибини до 8 м і піднімати на висоту до 21 м. Продуктивність пристрою безпосередньо залежить від висоти підйому води й може досягати 15 м³/год.

Перекачується вода за допомогою напірно-всмоктувальних рукавів, з’єднаних зі всмоктувальним і нагнітальним патрубками насоса діаметром 40 мм. Для надійності з’єднання в комплект входить набір хомутів, штуцерів, гайок і ущільнювачів.

Паливний бак у мотопомпи Кентавр ВБМ-4052 місткістю всього 1.25 л, але дуже економна витрата палива (300-330 г/год) дає змогу їй працювати без дозаправлення близько трьох годин. Працює пристрій на суміші бензину Аі-92 з маслом для 2-тактних двигунів у пропорції 40:1. Суміш рекомендується готувати безпосередньо перед використанням.

Компактні розміри й легка вага дають змогу без проблем переміщати виріб у зручне для його роботи місце й не створюють незручностей при зберіганні.

Висока якість деталей і частин мотопомпи дають споживачеві впевненість у довгостроковій і безвідмовній роботі інструменту.

На мотопомпу Кентавр ВБМ-4052 надається гарантія 24 місяці, яка діє по всій території України.

Наверх