Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ
Характеристики
Тип двигуна  4-тактний одноциліндровий
Паливо  Бензин Аі-95
Датчик низького рівня масла в двигуні  Є
Робочий об'єм двигуна, куб. см  87
Номінальна напруга, В  220

Генератор бензиновий Кентавр КБГ112а

Нет в наличии
Артикул: 000156724
9 188 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис генератора бензинового Кентавр КБГ112а

Основне завдання генератора бензинового Кентавр КБГ-112а – забезпечення освітленням дачі або заміського будиночка, а також електроживленням малопотужних споживачів однофазного змінного струму у разі відсутності стаціонарної електромережі або аварійного відключення. Дана модель стане ідеальним варіантом для користувачів, які хочуть придбати недорогий і одночасно дуже надійний агрегат.

Ротор електричного генератора приводиться в дію за допомогою чотиритактного бензинового двигуна внутрішнього згоряння повітряного охолодження. Максимальна потужність змінного струму генератора становить 1200 Вт. Завдяки паливному баку, ємність якого становить 5,5 літра, виріб можна використовувати без дозаправки на протязі 6 годин. Мінімальний витрата палива дорівнює 420 г/кВт*год.

Генератор і двигун електростанції Кентавр КБГ-112а закріплені на міцній металевій рамі за допомогою демпферних опор, завдяки чому під час роботи агрегат має стійке положення, а рівень шуму на максимальній потужності становить 72 дБ.

Щоб уникнути пошкодження двигуна у разі відсутності масла в картері або недостатній його кількості, передбачена аварійна система. Таким чином, у випадку низького рівня масла в картері двигуна система захисту зупинить роботу виробу, запобігаючи при цьому його пошкодження.

Характерна особливість бензинової електростанції Кентавр КБГ-112а - матеріал ротора і статора генератора – алюміній. Але, не дивлячись на це, даний силовий агрегат є досить надійним в процесі експлуатації.

Генератор бензиновий Кентавр КБГ-112а має малі розміри і, що важливо, – одна з найлегших у своєму класі, що важливо під час транспортування і зберігання.

Наверх