Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ
Характеристики
Маса нетто / брутто, кг  25,0/27,0
Потужність, к.с.  7,5
Система запуску  ручний стартер
Паливо  бензин Аі-92
Датчик низького рівня масла в двигуні  Є

Мотопомпа бензинова Кентавр КБМ100ВН

Нет в наличии
Артикул: 000120110
10 750 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис мотопомпи бензинової Кентавр КБМ-100ВН

Мотопомпа бензинова КБМ-100ВН ТМ «Кентавр» - потужний бензиновий насос, здатний перекачувати чисту і слабозабруднену воду у великих обсягах на великі висоту та відстань. Максимально допустима фракція у складі води – 5 мм. Ця надійна і практична модель допоможе вирішити завдання з водопостачанням, поливаннам земельних ділянок, зрошенням, забором води з колодязів, водойм, басейнів, наповнення ємностей, використовується під час гасіння пожежі.

Мотопомпа КБМ-100ВН ТМ «Кентавр» має найвищі показники стосовно функціональності. Конструкція даного виробу передбачає перекачування води одночасно по трьом водопровідним магістралям. Вона має один всмоктуючий патрубок Ø50 мм і три нагнітальних – два з Ø40 мм і один Ø50 мм. Однак, видавати максимальну продуктивність мотопомпа зможе лише у разі використання одного з двох патрубків Ø40 мм, а решта нагнітальні патрубки повинні бути надійно закриті заглушками. При такому режимі пристрій здатний піднімати воду на висоту 85 м, а забирати з глибини 7 м. Максимальний об'єм води, що перекачується, залежить від висоти підйому і може досягати 30 м³/год. Комплектуючі насоса виготовлені з високоякісних матеріалів – чавунні крильчатка і дифузор.

Двигун 4-тактний одноциліндровий об'ємом 212 см³ і потужністю 7,5 к.с. відрізняється особливою економією палива. Повного бака бензину ємністю 3,6 л вистачає на кілька годин безперервної роботи, так як витрата у мотопомпи КБМ-100ВН ТМ «Кентавр» становить 380 г/кВт*год. Охолодження повітряне.

Варто також відзначити наявність автоматичного декомпресора з двошаровим фільтром, який в рази спрощує процес запуску двигуна.

Щоб уникнути пошкодження двигуна при низькому рівні масла в картері, виробником передбачена система аварійного захисту, яка при низькому рівні масла зупинить двигун.

Висока якість деталей і частин мотопомпи дають споживачеві впевненість у довгостроковій і безвідмовній роботі виробу. На мотопомпу КБМ-100ВН ТМ «Кентавр» надається гарантія 12 місяців, яка діє на всій території України.

Наверх