Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ
Характеристики
Продуктивність, л/хв  420
Вага, кг  63,6/68,6

Компресор Кентавр КР-10030В

Нет в наличии
Артикул: 000052437
16 150 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис компресора Кентавр КР-10030В

Компресор поршневий повітряний Кентавр КР-10030В - дуже надійний і продуктивний енергетичний агрегат, призначений для стиснення і подачі повітря під високим тиском. Дана модель, продуктивність якої становить 420 літрів за хвилину, може використовуватися як в домашніх умовах, так і в невеликчких майстернях в якості джерела енергії для інструментів та спеціального обладнання. Крім цього, приєднавши до компресора повітряного КР-10030В ТМ "Кентавр" спеціальні насадки, можна виконувати роботи з миття, продувки, а також фарбування.

Головною відмінною особливістю даної моделі є те, що передача механічної енергії від двигуна на вал повітряного насоса здійснюється за допомогою міцного ременя.

Акцентуємо увагу на тому, що повітряний фільтр розташований в металевому корпусы, що забезпечує захист фільтруючого елемента від пошкодження в процесі експлуатації виробу.

Для нагнітання повітря в ресивер, об'єм якого становить 100 літрів, використовується надійний двигун, який забезпечений захистом від перегрівання і перевантаження, що в свою чергу збільшує термін експлуатації виробу в рази. Максимальна споживана потужність виробу становить 3,0 к. с. (2,3 кВт).

Тиск в ресивері регулюється за допомогою регулятора. Для точного визначення тиску повітря як в самому ресивері, так і на виході, використовується манометр. Робота компресора Кентавр КР-10030В здійснюється в автоматичному режимі. Після того, як тиск повітря в ресивері досягне максимального значення 8,0 атм., система автоматики зупинить роботу виробу. Компресор увімкнеться автоматично у разі зниження тиску повітря до мінімального встановленого рівня 6 атм. У разі необхідності, обумовленого робочим процесом, встановлені виробником максимальне і мінімальне значення тиску можна змінювати самостійно. Для зливання конденсату з ресивера використовується спеціальний клапан.

Компресор поршневий повітряний КП-10030В ТМ "Кентавр" простий в експлуатації й обслуговуванні. Чотири транспортувальних колеса забезпечують переміщення виробу легшим і зручнішим.

В комплект поставки компресора входять два повітряних фільтра, штуцер для відведення газів з картера повітряного насоса, чотири транспортувальних колеса, а також докладне керівництво з експлуатації

На дану модель виробником встановлена гарантія 12 місяців, яка діє на всій території України.

Наверх