Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Дерев'яна залізниця Viga Toys 90 ел. (50998)

Нет в наличии
Артикул: 50998
3 186 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Залізниця – одна з найулюбленіших ігор малюків! Потіште дитину найповнішою версією залізниці Viga Toys на 90 деталей, в якій є пасажирський і вантажний поїзди, ферма з тваринами, пожежна станція, школа, магазин, поліцейський відділок, машинки, дорожні знаки, дерева і чагарники.

Для роботи батарейки не потрібні. Дитина штовхає поїзд самостійно.

Розмір зібраної дороги 108 х 76 х 11 см. Ширина рейок 4 см, відстань між канавками 2 см. Розмір кріплення: 1,8 х 1,3 см.

Маленькі машиністи зможуть будувати залізничну колію з мостами і переїздами, а також створювати навколо них міста або села. Іграшка сподобається малюкам дошкільного віку від 3 років.

Великий ігровий набір дає простір для фантазії і втілення ігрових сюжетів. Спорудження міста і ферми допоможе дитині розвинути рухові навички, мислення, координацію очі-руки. Залізниця від Viga Toys рекомендована для занять у дитячих садках і центрах розвитку.

У дітей з'явиться величезне поле для творчості в групі. Вони надовго поринуть у рольові ігри із залізницею, вигадають різні історії та пригоди. У процесі побудови конструкцій діти спілкуються один з одним і покращують комунікативні навички.
У наборі є міські установи: діти дізнаються про деякі професії, спробують себе в різних ролях. Спорудження залізничних колій у різних варіаціях розвиває просторове мислення, навички конструювання.

Набір із такою великою кількістю деталей підійде для спільної гри вдома, у дитячому садку. Групові ігри зміцнюють відносини, вчать спілкуванню і взаємодії.

Вагончики поїздів з'єднуються між собою за допомогою вбудованих магнітів. Усі деталі набору від Viga Toys виготовлені з деревини бука, вкриті нешкідливими гіпоалергенними фарбами. Кути і краї згладжені та відшліфовані.

Уся продукція Viga Toys сертифікована за міжнародними стандартами безпеки та якості дитячих іграшок: європейським EN71, американським ASTM.
Наверх