Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Дерев'яні кубики Viga Toys Алфавіт і числа 100 шт., 3 см (50288)

Нет в наличии
Артикул: 50288
1 005 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Із різнокольоровими кубиками від Viga Toys дитина втілить свої творчі задумки в побудові фортець, замків і найнеймовірніших споруд. У наборі 100 блоків з якісної деревини завтовшки 3 см. Серед них є кубики із зображеннями латинських літер, арабських цифр і арифметичних знаків. Набір дерев'яних блоків підійде дітям переддошкільного віку від 2 років.
Під час гри легко запам'ятати цифри й англійський алфавіт, можна навіть навчитися складати, віднімати і множити. Із такими кубиками діти розвивають уважність, логічне мислення, проявляють винахідливість і креативність, знайомляться з математикою. Цей набір підійде для навчального процесу в центрах розвитку і дитячих садках. Кубики від Viga Toys можна застосовувати в рамках методик Реджио та Монтессорі.
Набір кубиків від Viga Toys Алфавіт і числа, крім навчання, дасть можливість розвинути уяву і фантазію, потренувати м'язи рук. На відміну від пластикових кубиків, дерев'яні мають приємні на дотик вагу і фактуру. Складаючи з кубиків слова і числа, дитина потрохи запам'ятовує їх. У наборі ви знайдете буклет з ілюстраціями різних конструкцій з кубиків для початкової гри.
Якісні та безпечні матеріали – пріоритет при створенні іграшок Viga Toys. Цільне дерево, ретельне шліфування, гіпоалергенні барвники, яскравий і привабливий дизайн – у цьому наборі є все, щоб дитина розвивалася і грала з користю. Продукція Viga Toys сертифікована за міжнародними стандартами безпеки та якості дитячих іграшок: європейським EN71, американським ASTM. Оцініть високу якість і довговічність дерев'яних іграшок разом із Viga Toys!
У комплекті
Дерев'яні блоки різних форм – 100 шт.
Відерце з кришкою і ручкою – 1 шт.
Буклет із прикладами – 1 шт.
Наверх