Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Дисплей HD FPV 7" HIEE M008 1024x600 без приёмника с HDMI входом

Нет в наличии
Артикул: HE-M008
133 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Як привчити дитину до корисної праці без тиску та примусу? Найпростіше це зробити в ранньому віці за допомогою правильно підібраної розвиваючої гри.
Набір для творчості від Viga Toys Будівельна техніка для дітей від 3 років дає малюкові можливість отримати елементарні навички конструювання, навчитися користуватися простими побутовими інструментами – гвіздками та молотком. Що для цього треба?
Спочатку познайомимось із комплектацією. В ігровий набір входять: 5 карток із 10 прикладами створення транспортних засобів, 45 складових частин для їхнього збирання, коркова дошка, молоток, упаковка гвіздків.
Перш ніж почати працювати з інструментом, влаштуйте на столі чи підлозі творчу майстерню. Спочатку необхідно правильно підібрати для свого транспорту складові елементи, і на корковій дошці викласти з них потрібну модель. Далі дістаємо молоток та гвіздки, і за їх допомогою акуратно фіксуємо на дошці зібраний транспортний засіб.
Взаємодіючи з такою розвиваючою іграшкою, дитина не лише навчиться координувати роботу очей і рук, а й стане більш відповідальною, уважною, зосередженою. Отримані в дитинстві навички нікуди не подінуться та неминуче перейдуть у доросле життя.
Набір для творчості Будівельна техніка рекомендований для дитячих садків і центрів розвитку. Ідеальний для роботи за методикою Реджио.
Наверх