Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Електрокоса Vitals EZT 125s

В наличии
Артикул: 000054009
3 064 грн
3 139 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис электрокоси Vitals EZT 125s

Електрокоса Vitals Master EZT 125s призначена для скошування рослинності. Найпотрібніша вона там, де неможливо або незручно використовувати колісну газонокосарку: на невеликих майданчиках, місцевості з нерівним рельєфом, схилах, у важкодоступних місцях. Зручна для обкошування дерев, чагарників, парканів, стінок, стовпів.

Потужний (1200 Вт) двигун і різальний інструмент електрокоси Vitals Master EZT 125s дають змогу з великою швидкістю косити рослинність ліскою, за допомогою тризубового ножа зрізати стебла і стовбури діаметром до 20 мм.

Коса зібрана з висококласного комплектовання, з дотриманням високих норм контролю якості. Міцний, досить еластичний пластик, з якого виготовлені кожух двигуна, захисний кожух різального інструменту, має добру стійкість до ненавмисних термічних і механічних впливів.

Наплічний ремінь із карабіном і органи керування інструментом дають змогу працювати досить тривалий час, не відчуваючи втоми.

На території України на всі деталі й частини електрокоси Vitals Master EZT 125s діє абсолютна гарантія 36 місяців.

Електрокоса Vitals EZT 125s
Електрокоса Vitals EZT 125s

Електродвигун

Потужний (1200 Вт) двигун забезпечує високу продуктивність. Дає змогу з великою швидкістю косити рослинність ліскою, за допомогою тризубового ножа зрізати стебла і стовбури діаметром до 20 мм.

Обмотки статора й ротора виготовлені зі 100% міді. Завдяки цьому витримують більшу робочу температуру (проти алюмінієвих або з мідно-алюмінієвого сплаву). Це забезпечує високу надійність, тривалий термін служби двигуна.

Приводний вал

Приводний вал електрокоси Vitals Master EZT 125s — прямий цілісний, жорсткий. Це гарантує тривалий термін служби й надійну передачу крутного моменту на різальний інструмент.

Електрокоса Vitals EZT 125s
Електрокоса Vitals EZT 125s

Руків’я

Переднє руків’я має D-подібну форму. Його можна переміщувати по штанзі та кріпити в найбільш зручному для оператора місці. Заднє руків’я розміщене на корпусі електродвигуна. Для зручності оператора воно прогумоване. Можливість змінювати положення руків’їв дає змогу врахувати вподобання та фізичні особливості оператора.

Тавотниця для змащування редуктора

Редуктор електрокоси оснащений тавотницею (прес-маслянкою). Завдяки цьому процес змащування редуктора швидкий і не потребує розкриття механізму.

Електрокоса Vitals EZT 125s
Електрокоса Vitals EZT 125s

Захисний кожух

Виготовлений із міцного пластику кожух захищає оператора від травм у разі відскоку твердих предметів, якщо на них потрапив різальний інструмент.

Кожух оснащений нерухомим ножем для відсікання зайвої довжини ліски.

Гак для тримання кабелю

Задля безпеки електрокоса оснащена електричним кабелем невеликої довжини. Для кріплення подовжувального кабелю на корпусі коси є гак.

Електрокоса Vitals EZT 125s
Електрокоса Vitals EZT 125s

Багата комплектація

Багата комплектація підвищує комфорт і безпеку під час роботи з електрокосою.

Кнопка запуску двигуна забезпечена захистом від випадкового вмикання.

Наявність тризубового ножа й напівавтоматичної шпулі зі спрощеним заправленням ліски дає змогу вибрати різальний інструмент, який ліпше придатний для того чи іншого конкретного випадку.

Конструкція наплічного ременя дає змогу відрегулювати його довжину окремо від електрокоси, а потім швидко підвісити косу за допомогою карабіна. Робота з косою, добре збалансованою за допомогою наплічного ременя, комфортна і тривалий час не спричиняє втоми.

Напівавтоматична шпуля самостійно регулює довжину кінців різальної ліски.

Комплект інструментів і пристосувань містить також викрутки й поміщається в спеціальній тканинній сумці.


Наверх