Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ
Характеристики
Напруга, В  36
Маса нетто / брутто, кг  14,7 / 15,7
Габарити упаковки, мм  760х530х380

Газонокосарка акумуляторна Vitals Professional AZP 3629p SmartLine

Нет в наличии
Артикул: 000122013
9 044 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис газонокосарки акумуляторної Vitals Master AZP 3629p SmartLine

Гарантія високої якості

Акумуляторна газонокосарка Vitals Professional AZP 3629p SmartLine — це професійний інструмент для скошування трави на лузі, газонах, на подвір'ях, в садах, скверах і парках. Інноваційна конструкція дає комфорт оператору й тиху, майже безшумну роботу.

Газонокосарка може проводити збір скошеної трави в короб, бічний викид трави або мульчування. Висота косіння регулюється центральним важелем, який дозволяє встановити 6 різних рівнів від 25 до 75 мм. Ширина косіння 410 мм.

Працює дана модель від двох підключених послідовно АКБ сумарною напругою 36 В. Одного заряду досить, щоб привести до ладу приблизно 3 сотки газону.

Завдяки електричному приводу під час роботи не утворюються пари бензину та вихлопні гази.

Висока якість комплектації й складання збільшує в рази термін експлуатації інструменту і не лишить байдужим будь-якого господаря.

Газонокосарка Vitals Professional AZP 3629p SmartLine характеризується простотою керування і обслуговування, високою надійністю. Це незамінний помічник для догляду за невеликими за площею ділянками.

На інструмент встановлений гарантійний термін 60 місяців.



Газонокосарка акумуляторна Vitals Professional AZP 3629p SmartLine
Газонокосарка акумуляторна Vitals Professional AZP 3629p SmartLine

Безщітковий двигун

Головною особливістю газонокосарки Vitals Professional AZP 3629p SmartLine є застосування безщіткового двигуна. Його потужність вище на 25% порівняно зі звичайним, щітковим.

Безщіткова технологія дає більш тривалий час роботи від акумулятора внаслідок високого ККД, гарантує збільшений термін служби інструменту.

Ресурс двигуна збільшений у 5 разів за рахунок меншої кількості рухомих елементів в двигуні. Завдяки малій кількості рухомих частин він працює тихо та практично не потребує обслуговування.

Сукупність переваг безщіткового двигуна збільшує термін експлуатації інструменту на 50%.



Металева дека

Центральний елемент газонокосарки — міцна металева дека — має відмінну ударостійкість і довговічність. Легко очищується від залишків скошеної трави.

Газонокосарка акумуляторна Vitals Professional AZP 3629p SmartLine
Газонокосарка акумуляторна Vitals Professional AZP 3629p SmartLine

Великі колеса 13 см задні / 10 см передні

Великий діаметр коліс дає змогу газонокосарці легко рухатися по газону та дає маневреність. Це особливо істотно за наявності нерівностей газону або високої трави на ділянці.

Ключ-запобіжник і захисна клавіша

Задля безпечного увімкнення й вимкнення газонокосарки застосовується ключ-запобіжник. Щоб запустити дану модель, треба спочатку вставити ключ в отвір на панелі батарейного відсіку до клацання й фіксації його в посадковому місці. Додатково безпеку забезпечує клавіша, що оберігає від ненавмисного запуску. Завдяки цьому оператор і люди, що перебувають неподалік, захищені від випадкового увімкнення агрегату. Газонокосарка не становить небезпеки на ділянці, де є маленькі діти, адже без ключа вони не зможуть її увімкнути.

Газонокосарка акумуляторна Vitals Professional AZP 3629p SmartLine

Серія SmartLine

Акумуляторна газонокосарка Vitals Professional AZP 3629p SmartLine не прив’язана до зовнішнього джерела енергії і функціонує автономно. У конструкції застосований принцип уніфікації: живлення дають літій-іонні батареї — ті ж самі, що застосовуються в інших інструментах лінійки SmartLine торгової марки Vitals. Істотна перевага даної серії — в тому, що один комплект (блок живлення і акумулятор) може постачати енергією різні садові та господарські інструменти. Така універсальність сприяє економії кошти покупця.

Наверх