Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Іграшкові продукти Viga Toys Сніданок (44541)

Нет в наличии
Артикул: 44541
654 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Із набором іграшкових продуктів Viga Toys Сніданок малюк допоможе вам приготувати корисні сендвічі. Набір дерев'яних іграшок створений для юних кулінарів від 18 місяців.
У комплекті ніж із дерева, кухонна дошка і різні заготовки: яйце, помідор, огірок, сир, батон, скибочки хліба. Кожен продукт можна «нарізати» на порційні частини і з'єднувати назад за допомогою текстильних застібок (липучок).
Із такими розвивальними іграшками малюк буде перевтілюватися в кухаря з ще більшим ентузіазмом. Він із задоволенням дістане з коробки продукти, самостійно їх наріже і зробить бутерброди для всіх іграшкових друзів.
Ігровий набір від Viga Toys з муляжами продуктів доповнить ігри з дитячими кухнями. Дитина познайомиться з кулінарною справою і технологією приготування нескладних страв. Тренуючись на іграшковій їжі, діти запам'ятають поєднання продуктів і незабаром зможуть самостійно приготувати справжній сендвіч. Це хороша гра для розвитку соціальних навичок, вміння піклуватися. Діти будуть готувати для рідних, долучатися до хатніх справ, що дасть їм відчуття значущості, впевненості у своїх здібностях. Вправляючись у «нарізці» продуктів, малюки також зміцнюють м'язи рук і спритність пальців, зорово-моторну координацію.
Набір розвивальних дерев'яних іграшок рекомендований для використання вдома, у дитячому садку, центрі. Ідеально підходить для методик Реджио та Монтессорі.
Усі елементи ігрового набору для сніданку виглядають реалістично і апетитно. Вони виготовлені з гладко відшліфованої деревини, вкриті яскравими нешкідливими фарбами. Упаковані в дерев'яну коробку розмірами 22 х 16 х 7 см з прозорою кришкою.
Іграшкові продукти від Viga Toys Сніданок відповідають стандартам безпеки та якості дитячих іграшок EN71, ASTM.
Наверх