Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Катер на повітряній подушці своїми руками 4M (00-03366)

Нет в наличии
Артикул: 00-03366
540 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Зберіть катер на повітряній подушці і дивіться, як він підкорює простори вашої кімнати! Отримайте нові корисні знання, граючи з науковим набором від 4М. Ви познайомитеся з основами механіки і фізики, зможете здивувати науковими досягненнями своїх друзів і однокласників.
У наборі ви знайдете деталі для збирання моделі катера довжиною 33 см. Додатково знадобляться невелика хрестоподібна викрутка і 4 батарейки AAA. В інструкції докладно описаний принцип роботи катера, подане покрокове збирання механізму з ілюстраціями, є пізнавальні факти про пристрій і застосування повітряних подушок.
Використовуйте свій катер із наукового набору від 4М для подорожей сухими пласкими поверхнями. Контакт із водою може пошкодити двигун. Батарейки живлять двигун, і він обертає пропелер. Лопаті пропелера направляють потік повітря в нижній повітропровід, створюючи підвищений тиск під катером. Тепер катер може ковзати по землі, ледве торкаючись її. Пропелер також направляє потік повітря назад через арку зверху. Рух катера відбувається завдяки третьому закону Ньютона. Він говорить: кожна дія викликає протидію. Тому, коли пропелер продуває повітря назад, то він штовхає вперед гвинт, а разом із ним і катер.
Судна на повітряній подушці також називають ховеркрафтами. Їх у 1950-х роках винайшов британець Крістофер Кокерелл. Ховеркрафт може пересуватися по суші, бруду, болотистих місцевостях, відкритій воді. Повітряні подушки використовують для високошвидкісного пасажирського транспорту, переміщення вантажу, а також для зміни дислокації військ. Найбільший пасажирський ховеркрафт досягав 56 метрів у довжину і важив 310 тонн. Він перевозив 418 пасажирів і 60 автомобілів.
Набір із серії KidzRobotix буде цікавий дітям молодшого шкільного віку від 10 років. Збирання катера та гра з ним розвиває дрібну моторику, інтелект, мислення, уяву, винахідливість, уміння конструювати. Комплект підходить для занять за освітньою методикою STEAM.
У наборі:
Панель основи – 1 шт.
Повітряна подушка – 1 шт.
Арка – 1 шт.
Повітропровід – 1 шт.
Батарейний відсік із вимикачем і дротами – 1 шт.
Кришка батарейного відсіку – 1 шт.
Тримач для двигуна – 1 шт.
Кришка для двигуна – 1 шт.
Панелі кріплення – 2 шт.
Пропелер – 1 шт.
Двосторонній скотч – 1 шт.
Двигун із дротами – 1 шт.
Набір гвинтів – 1 шт.
Клейка стрічка – 1 шт.
Клемні кришки – 2 шт.
Інструкція – 1 шт.
Наверх