Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Логічний пазл Viga Toys Що їдять звірятка, 24 ел. (51607)

Нет в наличии
Артикул: 51607
321 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Логічний пазл Viga Toys Що їдять звірятка з 24 елементів – це дерев'яна розвивальна гра для малюків від 18 місяців. Рекомендована для дитячих садків і центрів розвитку. Підходить для занять за методикою Монтессорі.
Дерев'яний пазл складається з 12 двокомпонентних міні-картинок, на кожній з яких зображена якась тварина та її їжа. Завдання дитини – співвіднести тваринку з її улюбленою їжею. Наприклад, зайця потрібно з'єднати з морквою, собачку – з кісточкою, кота – з рибкою, а мишку – з сиром.
Завдяки таким іграм малюк не лише розвиває логічне мислення, а й розширює кругозір, поповнює словниковий запас. Збираючи пазли, дитина активізує візуальнейі тактильне сприйняття, тренує дрібну моторику, координацію руки-очі.
Батькам, яким вдалося зацікавити малюка збиранням пазлів, живеться набагато легше. По-перше, таким чином можна заспокоїти дитину і відволікти її від гаджетів. По-друге, це прекрасний спосіб із користю відпочити після важкого дня в садку або школі.
Логічний пазл Viga Toys Що їдять звірятка продуманий до дрібниць. Збирати його ще простіше, ніж звичайний пазл, тому він ідеально підходить навіть для найменших дослідників.
Як і вся продукція Viga Toys, цей розвивальний набір відповідає двом основним стандартам безпеки та якості EN71 і ASTM. Деталі пазла барвисті та приємні на дотик, краї гладкі, добре відшліфовані. Розмір зручної та яскравої коробки: 21 х 19 х 5 см.
Наверх