Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Кнопка звонка GUNSAN Nemliyer влагозащищенная Кремовая

В наличии
Артикул: VS-1071200100111
111 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание
Набір для досліджень 4M Сяючий скелет тиранозавра – це закрита пробірка з іграшковими рештками динозавра, які можуть світитися в темряві. Із них необхідно зібрати макет скелета доісторичної тварини. Розвивальний і пізнавальний набір оцінять любителі науки від 5 років.
Розібратися що до чого юному палеонтологові необхідно самостійно. У цьому весь інтерес і сенс гри. Допомогу можна знайти в інструкція по QR-коду. Для початку відкрийте пробірку, обережно вийміть деталі. Далі потрібно підібрати кісточки правильно і з'єднати, щоб вийшов скелет динозавра. Для складання експоната домашнього музею власноручно необхідні акуратність і терпіння. І вони будуть винагороджені! Потримайте готовий скелет під лампою кілька хвилин – макет буде світитися в темряві. А ще динозавра можна «оживити» за допомогою програми Dinocodes і побачити його в русі. Для цього встановіть безкоштовний додаток доповненої реальності Dinocodes в Google Play або App Store.
Набір для досліджень дає чимало корисного: це розвиток рук і пальців, мислення, зокрема логічного і просторового, уяви, допитливості, інтересу до науки, і просто позитивні емоції від гри. А для батьків, зайнята цікавою грою дитина – це радість і вільний час.
Набір для наукових досліджень серії Sci: Bits чудово підходить для занять за методикою STEAM. Він розрахований на самостійну або групову гру.
Наверх