Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ

Зварювальний апарат Vitals Professional AC / DC-2000 TIG Alu Puls

В наличии
Артикул: 000156906
27 664 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Быстрый заказ

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

Опис зварювального апарату Vitals Professional AC / DC-2000 TIG Alu Puls

Професійний інверторний зварювальний апарат Vitals Professional AC/DC-2000 TIG Alu Puls призначений для виконання виробничих завдань:

  • ручного дугового зварювання ММА металевими плавкими електродами для постійного струму з основним, рутиловим, целюлозним, кислим, змішаного типу та іншими видами покриття;
  • ручного дугового зварювання TIG неплавким (вольфрамовим) електродом на змінному струмі з використанням захисної атмосфери інертних газів (аргон, гелій, суміш аргону і гелію). Під’єднання TIGпальника безпосередньо до штуцера та штекерного зварювального апарату, з можливістю встановлення параметрів процесу на всіх етапах зварювання;
  • ручного дугового зварювання TIG неплавким (вольфрамовим) електродом на постійному струмі з використанням захисної атмосфери інертних газів (аргон, гелій, суміш аргону і гелію). Під’єднання TIG-пальника безпосередньо до штуцера та штекерного зварювального апарату, з можливістю встановлення параметрів процесу на всіх етапах зварювання.

Vitals Professional AC/DC-2000 TIG Alu Puls – надійний апарат для аргонодугового зварювання змінним струмом AC та постійним струмом DC. Vitals Professional AC/DC-2000 TIG Alu Puls - апарат професійного рівня для зварювання алюмінію, в той же час він чудово підійде для роботи з будь-якими чорними та кольоровими металами. Це мобільний апарат, що має все найнеобхідніше. Завдяки високій тривалості включення на максимальних струмах та можливості роботи в мережах зі зниженою напругою (Здатний працювати при падінні напруги до 160 вольт), дана модель цікава для будь-якого виробництва для проведення монтажних робіт.

Наверх