Сравнение
Добавьте товары для сравнения
Желания
Добавьте товары в желания
Все для Вашего комфорта
График работы:

Будние: 09:00–18:00

Сб: 09:00–16:00

0
Мой заказ
Оберіть комплект
Назва комплекту Склад комплекту
Standart
  • Привід Miller Technics 3000 для розпашних воріт - 2 шт.
  • Блок управління з вбудованим приймачем
  • Пульт Д/У - 2 шт.
Max
  • Привід Miller Technics 3000 для розпашних воріт - 2 шт.
  • Блок управління з вбудованим приймачем
  • Пульт Д/У - 2 шт.
  • Лампа сигнальна - 1 шт.
  • Фотоелементи безпеки - 1 пара
   
Характеристики
Ширина стулки, м  2,5
Вага стулки, кг  350
Потужність, Вт  350
Напруга двигуна, В  230
Напруга живлення, В  230
Хід штоку, мм  400
Зусилля, Н  2800
Інтенсивність використання  Напівінтенсивне
Тип кінцевого вимикача  Немає
Швидкість відкривання, м/хв  12

Купити Комплект автоматики для розпашних воріт Edinger E4

В наличии
Артикул: Edinger E4 Standart
11 396 грн
К сравнению
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
%
Войти для отображения накопительной скидки
Оберіть комплект
Быстрый заказ

✅ Самовывоз из отделений почтовых операторов - по тарифам перевозчика
✅ Доставка курьером - по тарифам перевозчика

Больше информации о доставке

 

Готівкою, VISA/Mastercard, GooglePay, ApplePay

 

Гарантия от производителя 12 месяцев

Новый отзыв или комментарий
Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
Описание

ПЕРЕВАГИ ПРИВОДУ EDINGER E4

 

 

Електропривод Edinger E4 має цілий ряд переваг навіть перед досить іменитими аналогами. Висока надійність самого виконання за рахунок міцних і довговічних матеріалів в оптимальному поєднанні без економії на їх кількості, значна потужність 350 Вт, шток 400 мм телескопічного типу для збільшення ефективності роботи - це лише короткий перелік переваг. Все це варто розглянути більш докладно.

ВИСОКА ПОТУЖНІСТЬ

 

 

Власники розпашних воріт, особливо великих і з суцільною обшивкою, прекрасно знають, наскільки складніше справлятися зі стулками під час вітряної погоди, скільки додаткових сил необхідно, щоб зрушити підмерзлу конструкцію з місця, і як багато снігу і льоду може набитися в декоративне оздоблення полотна. Це в теплому кліматі з невеликими гратчастими воротами впоратися легко, там і невеликих моторчиків автоматиці вистачить. У нас же висока потужність - необхідність для забезпечення роботи круглий рік і при будь-якій погоді.

У моделі Edinger E4 економити не стали - встановили в кожен привід по асинхронному двигуну на 350 Вт з мідною обмоткою і великим ротором. Таким чином був забезпечений хороший запас сил.

ЧЕРВ'ЯК І ВНУТРІШНЯ ШЕСТЕРНЯ РЕДУКТОРА

 

 

Використовується черв'ячна передача як найбільш ефективна, при цьому проста і надійна. У даній моделі вона виконана на совість. Сталевий черв'як нарізаний на валу ротора. Варто зауважити, що вал досить потужний без слабких місць.

Черв'ячне колесо використовується з бронзи. Дане рішення досить дороге, але саме воно дозволяє зробити вузол максимально довговічним. І виробник не став економити на матеріалах в такому важливому місці, поставивши відмінно виточену бронзову шестерню.

В інших моделях автоматики нерідко можна зустріти поєднання черв'яка і шестерні «сталь-сталь» або «сталь-полімер». У першій парі можливий прискорений знос черв'яка, а в другій нерідко виходять з ладу пластикові шестерні. Але вартість полімерних деталей набагато дешевше навіть сталевих: металообробні верстати та персонал до них не будуть потрібні, а прес-форми можуть видавати шестерні партіями без подальшої обробки.

Так що бронзова шестерня - явний плюс конструкції. Вона з часом притреться з черв'яком, роблячи роботу більш плавною і безшумною. При цьому знос частин, що труться між собою буде мінімальним. Тим більше що мастила виробник також не пошкодував, тому що без нього навіть якісні деталі довго не протягнуть.

Черв'ячна передача є нереверсивниатобто спрацьовує на манер замку: двигун може переміщати ворота, але якщо він відключений, то рух заблоковано. Природно, що на випадок відсутності електроенергії передбачений механізм переведення в ручний режим. У комплект входять спеціальні ключі, за допомогою яких здійснюється розблокування - сторонні люди зробити цього не зможуть.

ХОДОВИЙ ГВИНТ І ШТОК

 

 

Модель може пишатися і своїми ходовим гвинтом. Застосовується трапецеїдальна п’ятизаходна різьба, що дозволяє збільшити кут підйому (а значить, спростити переведення в ручний режим) і знизити навантаження на кожен виток за рахунок розширеної площі зіткнення з гайкою. При цьому сама товщина гвинта становить цілих 16 мм

Ходова гайка вимагає окремої уваги. Вона виконана з бронзи, що оптимально в поєднанні зі сталевим гвинтом. 

Металеві ходові гайки застосовують в реально дорогій автоматиці, в надміцних промислових моделях. Тепер з'явилася можливість придбати надійну техніку і для побутових цілей за прийнятною ціною завдяки лінійці Edinger.

КОРПУС, ШТОК І МІСЦЯ СТИКУВАНЬ

 

 

Мотор-редуктор кожного приводу розміщений в корпусі з литого алюмінію. Варто зауважити, що на металі тут теж не економили - товщина від 5 мм і вище, що як мінімум удвічі більше, ніж у інших моделей.

Суцільнолитим з даними корпусом є вухо, яким привід буде кріпитися до опорного стовпа. Таке виконання більш міцне і надійне, ніж будь-який метод кріплення окремих деталей між собою.

Вухо, яке буде кріпитися до рами воріт, також відлито з алюмінію, і теж має солідні габарити. Всередині бачимо отвір з нарізаною різьбою, щоб можна було гайкою надійно зафіксувати сталевий палець.

Стовбур корпусу являє собою алюмінієву трубу, діаметр якої становить 45 мм, а товщина металу досягає 3 мм. Навантаження, що будуть діяти на привід навряд чи зможуть деформувати настільки надійний елемент.

Для міцного стикування стовбура з корпусом мотор-редуктора застосовується різьбове з'єднання, причому виконано не п'ять витків, а повноцінні 12-ть. До того ж при з'єднанні застосовують різьбовий герметик. Завдяки такому підходу не те що люфтів не виникає, а зовсім складається враження цілісності корпусу. Хомутами і шурупами подібної якості з'єднання домогтися неможливо.

Порошкове молоткове фарбування на алюмінієвій частині корпусу є дуже довговічним. Якщо зі звичайними емалями з часом корозія може дістатися до металу, зовнішній вигляд може погіршитися, то тут стан корпусу буде залишатися бездоганним довший термін.

Шток діаметром 32 мм виготовляється з нержавіючої сталі товщиною 3 мм. Корозії він не підлягає. Міцність елемента підвищена в порівнянні з аналогами, товщина стінок в яких в 1,5-2 рази менше.

Шток надійно з'єднаний з ходовою гайкою - 12 витків різьби, різьбовий герметик і дві точки керніння.

Варто зауважити, що тут не залишили шток відкритим. Крім фіксуючої гайки і направляючої втулки передбачений сальник. Подібний захист не дозволить пилу і вологі проникати всередину механізму, забруднювати мастило, викликати корозію. Таким чином привід буде служити довше, при цьому не вимагаючи періодично міняти мастило.

МОЖЛИВОСТІ БЛОКУ УПРАВЛІННЯ І ОСОБЛИВОСТІ НАЛАШТУВАННЯ

 

 

Бренд Edinger підійшов до розробки блоку управління з максимально практичного боку.

Передбачені всі дійсно корисні функції, але без надмірностей. Оплачувати непотрібні Вам можливості не доведеться. Ризик установки неправильного параметра в одній з малозрозумілих функцій зводиться до нуля, шукати можливі помилки або виправляти збої в подібних місцях не доведеться.

Плата максимально зрозуміла зі знімними клемами, докладними підписами до всіх контактів, резисторів і світлодіодів. Відсутність електронного табло та кнопок програмування не мінус, а плюс - не треба проходити по списку всіх функцій при налаштуванні, що не буде ризику обнулення електронної пам'яті.

Виконати підключення та налаштування під силу кожному, тим більше, що в наявності докладні інструкції по приводу і платі.

Підключення

до контактів Line і COM підводиться живлення;

COM1, Open1 і Close1 призначені для підключення 1-го приводу (1-м відкривається, 2-м закривається);

до COM2, Open2 і Close2 підключається 2-й привід (2-м відкривається, зате 1-м закривається);

Com і Lamp дозволяють підключити лампу;

фотоелементи управляються через Photo і GND, а живлення для них - на контактах АС12V;

від АС12V живляться також зовнішні приймачі та інші низьковольтні аксесуари;

очевидні призначення контактів STOP - для кнопок екстреної зупинки, ANT - для підключення антени;

START1 і START2 є виходами для зовнішнього управління відповідно однієї або двома стулками.

Виконання налаштувань

На платі є всього лише одна кнопка Key, яка призначена для запису пультів.

Пульти, до речі, в комплекті с автоматикою Edinger E4 дуже хороші. Вони 4-х канальні, а це значить, що їх можна використовувати для  керування одразу декількома автоматичними системами. 

Група Dip-перемикачів дозволяє задіяти різні режими роботи:

SLOW - робота з уповільненнями (або без);

AUTO - режим автозакривання (або просто покроковий);

LAMP - робота сигнальної лампи в режимі постійного світіння або блимання;

SAFE - активація виходів на фотоелементи і клему Стоп.

Деякі налаштування потрібно підлаштовувати під конкретні ворота, що в даному випадку виконується поворотом резисторів:

Motor1 і Motor2 дозволяють встановити кути відкривання (точніше час роботи кожного двигуна);

FORCE - регулювання зусилля;

DELAY - «фора» на старті однієї стулки перед іншою;

AUTO - величина паузи перед автозакриванням.

Контролювати правильність виконання тієї чи іншої настройки можна по миганню світлоіндикаторів. Все докладно описано в інструкціях, так що помилитися практично нереально. А ось заощадити на послугах налагоджувальника - цілком можливо.

В розширених комплектах також є:
Сигнальна лампа
Фотоелементи безпеки

УСТАНОВКА ПРИВОДІВ

 

 

Монтаж обладнання докладно описаний у відповідній інструкції. Всі необхідні кронштейни і кріплення йдуть в комплекті. Важливо дотримуватися рекомендацій по монтажним параметрами, щоб робота техніки була коректною.

 

Модель Edinger E4 - «молодша» в лінійці з ходом штока всього 400 мм. Це виглядає скромно лише в порівнянні з 500 мм Е5-го і 600 мм Е6-го приводів бренду Едінгер. Так що даний привід все одно набагато краще сумісний з досить широкими опорними стовпами без необхідності «вигризати» ніші. І дотягнутися він здатний далі від петель, ніж аналоги, а значить, ефективність буде вище (ніхто не відкриває двері, натискаючи на полотно поруч з петлями - ближче до краю це зробити набагато легше, без зайвих зусиль).

Привід Edinger E4 підходить для монтажу своїми руками, може працювати в нашому кліматі, відрізняється підвищеною міцністю і надійністю при невисокій ціні. Реально варта уваги модель для не надто широких воріт.

Наверх